Share

Home / Invatamant / UMFST caută administrator financiar

UMFST caută administrator financiar

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual de administrator financiar la Compartimentul Audit Public Intern pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență, o vechime în specialitatea postului de minimum 7 ani, cunoștințe de operare calculator (Word, Excel) și un aviz favorabil al Compartimentului Audit Intern din cadrul M.E.N. conform ordinului nr. 5509/2017, aviz care se obține după faza de selecție a dosarelor. Efectuarea unor specializări în domeniul postului constituie avantaj.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 3 decembrie. Vor urma proba scrisă în 19 decembrie de la ora 10.00 și interviul în 21 decembrie de la aceeași oră.

Informații suplimentare se pot primi la numărul de telefon 0265 215 551, interior 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST angajează muncitori

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante …

Share
Share