Bucurați-vă de serviciile oferite de C.A.R. PROGRESUL C.F.R. – Sucursala Târgu Mureș ! Detalii despre cele mai bune oferte ! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1372 Vizualizări

Bucurați-vă de serviciile oferite de C.A.R. PROGRESUL C.F.R. – Sucursala Târgu Mureș ! Detalii despre cele mai bune oferte !

Membrii Casei de Ajutor Reciproc Progresul C.F.R. pot economisi lunar sau după posibilitățile bugetului, orice suma, cu o dobândă avantajoasă, cu capitalizarea dobânzii la sold la sfârșitul fiecărei luni, cu posibilitatea de retrageri parțiale fără penalizare la acordarea dobânzii, fără comision de retragere, fără comision de depunere, fără comision de administrare.

Împrumuturile acordate de C.A.R. PROGRESUL C.F.R. sunt cu dobândă fixa pe toată perioada de rambursare, astfel încât este eliminat stresul evoluțiilor dobânzilor din piața financiară. Perioada de rambursare și data scadentă sunt alease de membru în functie de capacitatea de rambursare, astfel încât să fie evitate întâzierile la plata ratelor. Împrumuturile acordate sunt pentru nevoile personale ale membrilor, dar și pentru refinanțarea altor împrumuturi aflate în derulare, atât la instituții financiare, cât și nefinanciare. Împrumuturile nu au comision de acordare, nu au comision de gestionare și sunt acceptate plăți anticipate cu recalcularea dobânzii la soldul nou.

Nu există o sumă minimă și nici maximă la acordare, trebuie doar să te încadrezi în condițiile de creditare. Acordarea este rapidă. Membrii beneficiază de o consultare financiară gratuită, consilierii de împrumuturi ai casei sunt salariați cu experiență, astfel finantarea aleasă să fie cea mai avantajoasă pentru membru.
Membrii casei, pe timpul vieții, pot contribui la fondul deces. La momentul producerii evenimentului nefericit mostenitorii membrului ridică cu titlul de ajutor deces de trei ori fondul cotizat de titular pe timpul vieții, iar după 3 ani de cotizație se acordă o primă anuală de 50 lei pentru fiecare an cotizat.
Încă de la început, instituția s-a preocupat de protecția socială a membrilor săi, asigurandu-le acestora dobânzi la fondul social, mereu peste procentele practicate pe piața financiară, împrumuturi cu dobânzi promoționale cu diferite ocazii, acordarea de tichete cadou, cu ocazia sărbătorilor de Paște și Craciun , acordarea de rechizite și dulciuri copiilor comunității, cu ocazia începerii noului an școlar.
Casa recompenseză membrii, care recomandă alți membri, cu cadouri surpriză.
Mai multe detalii despre serviciile și ofertele de împrumuturi ale C.A.R. Progresul C.F.R. puteți afla la sediul din Târgu Mureș, str Horea nr. 3, sau la telefon : 0265-233699.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE