Cină gastronomică cu vin la Nivo Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Cină gastronomică cu vin la Nivo

Crama Aurelia Vişinescu organizează o degustare de vin, astăzi, 22 noiembrie de la ora 19.00, cu preparate special alese la restaurantul Nivo resto lounge din Târgu-Mureş.

„In Vino veritas nu este doar o vorbă, este o concepție, un ritual, o componentă esențială a vieții de zi cu zi. În vin e adevărul, iar în preparatele asociate sunt detaliile unei seri reușite”, spun organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe meniu se vor regăsi Camembert pane cu dressing de piersici, fâşii de muşchi de vită flambat în cognac acoperite cu sos de piper verde, legume la grătar, pulpă de raţă în glazură din miere şi ierburi provence cu broccoli saute și New York Cheese Cake.

La capitolul vinuri, crama ne-a pregătit sortimentele White Artisan – Fetească Albă/Riesling/Tămăioasa Românească, Anima Fume – Sauvignon Blanc, Anima – Syrah, Anima Trei Fete Negre – Fetească Neagră și Artisan – Tămâioasa Românească demidulce.

Preț meniului este de 100 lei de persoană, iar locurile sunt limitate. Pentru detalii şi rezervări, puteți suna la 0365 455 554.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE