Rectificare bugetară de aproape 8 milioane de lei pentru Consiliul Judeţean Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Rectificare bugetară de aproape 8 milioane de lei pentru Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 22 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, rectificarea bugetului general al judeţului Mureş cu aproximativ 8 milioane de lei.

Astfel, a fost alocată suma de 4.416.000 lei pentru asigurarea cheltuielilor de personal și întreținere la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului (DGASPC) Mureș. Suma a fost acordată prin Hotărâre de Guvern din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

De asemenea, bugetul DGASPC Mureș a fost suplimentat cu suma de 1.320.000 lei, sumă provenind din fonduri europene, pentru finanțarea parteneriatului încheiat de DGASPC Mureș cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, în vederea implementării proiectului ”Sprijin pentru consolidarea rețelei de asistenți maternali.”

Scopul proiectului este de a extinde rețeaua de asistenți maternali din județ în următorii cinci ani.

„Cea mai importantă modificare în bugetul general este o sumă de 4,4 milioane de lei primită la rectificare pentru acoperirea cheltuielilor la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş. Această sumă a fost introdusă şi la partea de venituri şi la partea de cheltuieli. Suma nu acoperă în totalitate necesarul pentru anul 2018, dar sperăm că vor mai fi alte rectificări de buget naţional la începutul lunii decembrie”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Tot în cadrul rectificării bugetare a lunii noiembrie s-a aprobat majorarea veniturilor Spitalului Clinic Județean Mureș cu suma de 2.328.000 lei, ca urmare a suplimentării fondurilor pentru programele naționale de sănătate.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE