Home / Cultură / „Eu sunt! Și?”, un spectacol provocator, la Teatrul Studio
Imagine din spectacol (Sursă foto: Facebook)

„Eu sunt! Și?”, un spectacol provocator, la Teatrul Studio

Spectacolul „Eu sunt! Și?” de Dan Boldea abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ironică și aproape autoironică. Spectacolul este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.

Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Spectacolul este un test de onestitate și curaj atât pentru echipă, cât și pentru public.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Oana Nemeș, Paul Sebastian Popa, Dragos Lupau și Bogdan Gontineac. Regia îi aparține lui Lorán Betty.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul Festivalului Studio la Teatrul Studio astăzi, 24 noiembrie, ora 22.00. Intrarea este liberă.

Atenționare: Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomnadat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

O producție realizată în colaborare cu Reactor de creație și experiment și Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității Babeș-Boliay.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Sângeorgiu de Mureș, toamna se numără bobocii… de flori

Asociația „Sfântu Gheorrghe” din localitatea Sângeorgiu de Mureș a celebrat joi, 25 noiembrie, cea de-a …