Home / Altele / „România 100 – Eu Aleg România”, spectacol organizat de Radio Târgu-Mureş

„România 100 – Eu Aleg România”, spectacol organizat de Radio Târgu-Mureş

Radio Târgu-Mureș te invită să spui ,,Eu aleg România” în cadrul celui mai frumos proiect derulat de reţeaua studiourilor teritoriale Radio România.

“Din 15 septembrie descoperi în fiecare zi unul din cele 100 de momente esențiale din istoria românilor, vizionând documentarele noastre pe www.eualegromania.ro sau vizitând expoziția din Cetatea Medievală Târgu-Mureș. Acum a venit momentul să dăm glas bucuriei, în prag de săbătoare, prin muzică, teatru și dans, reafirmând valorile autentice ale acestui popor. Cvartetul Tiberius al Filarmonicii Târgu-Mureș, peste 100 de artiști de pe Valea Mureșului, a Gurghiului și a Beicii, de pe Câmpie și de la Ansamblul Profesionist “Mureșul”, alături de talente extraordinare în teatru și interpretare de la Gimnaziul “Europa” vor fi pe scena Ansamblului “Mureșul”, marți, 27 noiembrie, de la ora 18.00”, au transmis reprezentanţii Radio Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

La spectacol sunt invitaţi următorii interpreţi: Nelu Șopterean, Maria Moldovan, Ionela Moruțan, Narcisa și Teodor Țogorean, Teodor Sântean, Ioan Naste, Ovidiu Furnea, Monica Pârlea, Ioan Șumandea, Adriana și Claudia Sita, Marian Suciu, Ancuța Cozma, Gheorghe Mureșan, Izidor Todoran, Mărioara Precup Stoica, Livia Harpa, Livia Sorlea, Maria Butilă, Andrei Romanică, Arghir și Anamaria Cioată, Ileana  Moldovan, Mădălina Mureșan, Anca Branea, Maria Neag, Mihaela Botoș Lateș, Florina Oprea, Cosmin Cotârlă, Doru și Alin Pop, iar intrarea spectatorilor este liberă. 

Spectacolul „România 100 – Eu Aleg România” este un eveniment organizat în cadrul proiectului derulat de Radio România și susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.

Partenerii proiectului sunt Primăria municipiului Târgu-Mureș, Filarmonica de Stat Târgu-Mureș, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Mureșul”, Promenada Mall, iar parteneri media TVR Târgu-Mureș, Zi  de Zi, Ardeal Tv şi TV As.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum să ai grijă de părul și unghiile tale

Multe persoane se confruntă cu probleme de imagine care uneori provin din căderea părului sau …