Home / Administratie / Taxe şi tarife pentru anul 2019 aprobate de Consiliul Judeţean Mureş

Taxe şi tarife pentru anul 2019 aprobate de Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 22 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, cuantumul taxelor şi tarifelor pentru unele activităţi care constituie venituri proprii ale bugetului judeţului Mureş şi a instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Mureş, începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Lista taxelor şi tarifelor aprobate:

Anexa 1) Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Mureş:Anexa-1.pdf

Anexa 2) Pentru eliberarea certificatelor de urbanism, autorizaţiilor de construire/desfiinţare şi altor avize asemănătoare precum şi tarifelor pentru prestările de servicii efectuate pentru persoanele fizice şi juridice:

Anexa-2.pdf

Anexa 3) Pentru prestările de servicii efectuate pentru persoanele fizice şi juridice:

Anexa-3.pdf

Anexa 4) Pentru emiterea de acorduri prealabile, autorizaţii de amplasare şi/sau de acces în zona drumurilor județene şi tarife pentru utilizarea zonei drumurilor județene aflate în proprietatea și/sau în administrarea Consiliului Județean Mureș:

Anexa-4.pdf

Anexa 5) Pentru autorizarea transporturilor rutiere pe drumurile judeţene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Mureş, efectuate cu vehicule rutiere a căror masă totală maximă admisă, masă maximă admisă pe axe şi/sau ale căror dimensiuni maxime admise de gabarit depăşesc limitele prevăzute în anexele nr. 2 şi 3 la Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997, privind regimul drumurilor, republicată:

Anexa-5.pdf

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț important despre pensiile din România!

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă seara, că pensiile vor creşte, dar procentul cu care …