Home / Administratie / Anunţ despre deszăpezirea municipiului Sighișoara

Anunţ despre deszăpezirea municipiului Sighișoara

Distribuie

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că programul de deszăpezire se execută pe nivele de viabilitate conform ,,Planului Operativ 2018-2019” aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 167/30 august 2018, astfel:

Nivel de viabilitate I – se îndepartează zăpada de pe căile de acces pietonal în zona Cetății, podurile numarul 1 și 2, pod Pasarelă, DN 13, în raza administrativă a municipiului Sighișoara – de la ramificație și până la sensul giratoriu, inclusiv ;

Nivel de viabilitate II – stații autobuz : pod 1, Grup Școlar MIU (Poșta veche), Policlinica I (Morii), Parcul Unirii, trotuar – strada 1 Decembrie 1918, trotuar – strada Hermann Oberth și trotuare strada Morii, Consiliul Europei (porțiunea pavată), pasaj subteran Cartier Târnava II.

Nivel de viabilitate III – scări urcare strada Avram Iancu, trotuar Aleea Teilor, trotuar Cornești (urcare Chip), platformă Catedrală, Parc Catedrală, Parc Sauna (Cimitirul Eroilor).

Deszăpezirea municipiului Sighișoara, în sezonul rece 2018-2019, va fi realizată de către SC Schuster Ecosal SRL, în baza contractului de concesiune nr. 22.161/891/23 octombrie 2012 și în conformitate cu Regulamentul serviciului de salubrizare al municipiului Sighișoara.

Pentru buna desfășurare a traficului auto și pietonal, s-au amplasat un număr de 52 lăzi cu material antiderapant în zone ale municipiului cu acces auto în pantă și unde există scări de acces pietonal, astfel: Română, Dimitrie Cantemir, Caraiman, George Coșbuc, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Dragoș Vodă, Nicolae Iorga, Dealul Gării, Vasile Lucaciu, Aurel Vlaicu, Crângului, Dumbravei, Avram Iancu, Visarion Roman, Axente Sever, Izvorului, Zugravilor, Mihai Viteazu, scări acces Cetate și în Cetate.

“În următoarea perioadă se vor amplasa un număr de 26 grămezi de material antiderapant în zonele de unde s-au primit sesizări din partea cetățenilor”, se precizează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO/VIDEO: Târgu Mureș, orașul tuturor posibilităților sau orașul tuturor gropilor? – „Ocolești o groapă, dai în trei”

Distribuie „Municipiul Târgu Mureș – un oraș plin de istorie și cultură” este vechea etichetă …

1 comentariu

  1. Buna dimineata, iar v a luat iarna prin surprindere nici o mașină de dezapezire pe e 60 ,dorm toti si pe șosea plin de zăpadă azi 17.03.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.