Voleibaliste își continuă marșul Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Voleibaliste își continuă marșul

În etapa a VIII-a a Diviziei A2, seria Vest, la volei feminin, penultima a turului, CSM Târgu-Mureș a obținut o nouă victorie cu 3-0. Mureșencele s-au impus pe teren propriu în fața formației SCMU Craiova, cu seturi câșigate la 14,12 și 21 și rămân detașat în fruntea clasamentului, fiind singura echipă fără set pierdut. Oaspetele au încercat să ofere o replică bună, dar diferența de valoare era evidentă. Pornită cu sextetul Florina Murariu, Diana Vereș, Cora Niță, Raisa Ioan, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic și Laura Molnar-libero, echipa gazdă a câștigat primul set fără niciun fel de probleme.

Setul secund a avut practic același istoric… fără istoric. Pe parcurs au evoluat toate celelalte cinci jucătoare înscrise pe foaie, Carmen Arniceru, Irina Andreica, Karina Murariu, Mara Dumitrescu și Mărginean al doilea libero, dar jocul a curs lin spre un final emoții. La 11-3 în al doilea set, relaxarea prematură a permis doljencelor să facă o serie de patru puncte, dar după time-outul solicitat de antrenorul Predrag Zucovic echipa s-a mobilizat și a încheiat setul la 25-12. Fără a forța, echipa mureșeană a controlat și setul al treilea, deși desprinderea a venit mult mai târziu și finalul s-a jucat cu „garda jos”. Scorul a fost relativ strâns în prima parte, cu 2, 3, maxim 4 puncte avantaj. Desprinderea de la mijlocul setului a dus scorul la 17-10, dar a adus din nou relaxarea în tabăra mureșeană. Oltencele au avut astfel ocazia să demonstreze că au potențial și au reușit să se apropie aparent amenințător. S-a ajuns la 19-15, apoi chiar la 22-20. Forcingul de final a adus mureșencelor patru mingi de set și meci, dar punctul câștigător a fost obținut la a doua minge de meci, cu un serviciu greșit al craiovencelor.

Încă trei pași la final de an

Pentru CSM urmează partida din ultima etapă a turului, pe terenul principalei adversare din serie, la Pitești, cu FC Argeș, dar liderul are deja un avantaj de 4 puncte și în fața acesteia și se întrevede o nouă victorie. Nu va fi însă ultima partidă din acest an, deoarece în luna decembrie se mai dispută și primele două etape ale returului. CSM Târgu-Mureș va susține ultimul joc din 2018 pe teren propriu, în 15 decembrie, cu CSU Oradea, singura echipă care a reușit să învingă până acum formația piteșteană.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE