Cazează un student internațional în cadrul programului Global Host, susținut de AIESEC Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

Cazează un student internațional în cadrul programului Global Host, susținut de AIESEC

Să fii gazda unui voluntar internațional, să depășești granițele impuse de țară și să descoperi oameni noi, obiceiuri și tradiții din alte țări fără să îți părăsești confortul locuinței, reprezintă o experiență de neuitat. Târgumureșenii interesați au ocazia să imprime în sufletul unui tânăr internațional adevărata frumusețe a României și astfel vor putea lega o prietenie durabilă cu oameni deosebiți care își doresc să contribuie la crearea unui viitor mai luminos pentru generația care urmează. Astfel, vor crea un mediu multicultural în viața și familia lor, o experiență de neuitat care vine în același timp și cu multe beneficii.

Din momentul în care cineva acceptă să cazeze un student internațional are oportunitatea de a exersa și învăța limba engleză și de a o practica în cel mai lejer mod. Are posibilitatea de a descoperi secrete ale bucătăriilor internaționale chiar la el acasă. Astfel contribuie la dezvoltarea invitatului, învățându-l despre tradițile, obiceiurile și preparatele specifice. Șansa de a caza un student internațional se poate transforma în începutul unei prietenii adevărate. Deşi timpul pe care îl vor petrece împreună este relativ scurt, cu siguranţă se vor crea legături puternice. Sunt foarte multe cazuri în care, în semn de mulţumire, studenţii străini au cazat la rândul lor români în ţările lor de origine, oferindu-le şansa să viziteze locuri în care nu credeau că vor ajunge vreodată.

Având în vedere că programul este realizat de AIESEC și se derulează sub supravegherea atentă a echipei, organizația este garantul în această experiență. Toți tinerii care participă în proiectele AIESEC sunt atent selectaţi, iar semnarea unui contract va asigura securitatea celor implicați.

Echipa AIESEC Târgu Mureș îi invită pe toți cei interesați să participe la o întâlnire în data de 8 decembrie, ora 12.00, la Restaurant Charis (str. Aurel Filimon nr. 4, Târgu Mureș), ca să le ofere informații suplimentare despre programul Global Host și, în cazul în care propunerea este agreată, să încheie contractele de cazare.

Proiectul de iarnă se va desfășura în perioada 12 ianuarie – 28 februarie.

AIESEC (Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales) este cea mai mare organizație condusă de studenți, din lume. Scopul nostru vizează aducerea unui impact pozitiv prin dezvoltare personală și prin experiențe globale. Viziunea noastră este: Pacea și împlinirea potențialului uman.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE