”Junii Tarnavei”, parteneri în cadrul „Folk Friends Together” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

”Junii Tarnavei”, parteneri în cadrul „Folk Friends Together”

În perioada 22-25 noiembrie 2018, ”Junii Tarnavei” au fost prezenți la București,  în calitate de parteneri, alături de Mediteranian Organization,  pentru realizarea festivalului internațional de folclor ”Folk Friends Together”.

Au participat ansambluri din Grecia, Turcia, Bulgaria și binențeles, România. Pe lănga evenimentul în sine,  care s-a desfășurat la Sala Berlin  din cadrul Rin Grand Hotel București,   ”Junii Tarnavei” au pregatit și o „masă tradițională romănească”, cu sprijinul SC Orlandea SRL, Bumerang SRL, Miv Sara  Com SRL și Ionuț Pascu SRL. De asemenea, în costumația populară,   au vizitat și Palatul Parlamentului, senatorul  Cristian Chirteș implicându-se direct în acest demers.

„Mulțumim pentru incredere lui  Kostas Leivadiotis, pentru susținere și implicare, primăriei Târnaveni, Consiliului Județean Mureș, Ruck Ventilatoren, Cotraco SA, Gecsat SA și tuturor celor celor care au făcut posibil demersul nostru”, a precizat Vasile Trâmbițaș, președintele Asociației Culturale „Junii Târnavei”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE