Spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Cu ocazia Centenarului, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu Mureş a produs în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal” de Mircea M. Ionescu, în regia lui Elemér Kincses.

Spectacolul va ajunge și la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenților din localitate, în data de 5 decembrie, de la ora 19.00.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, prețul fiind de 15 lei (intrare generală).

Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveştile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. Ce clipe îşi amintesc aceştia? Unde îi vor duce poveştile lor? Visul american chiar există?

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii ai Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș și ai Teatrului Mihai Eminescu din Chișinău: Cristian Iorga, Dan Melnic, Petru Hadârcă, Anatol Durbală, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Diana Decuseară, Alexandru Pavel și Ale Țifrea. Scenografia îi aparține Mariei Miu, iar regia tehnică lui Nicu Băgăian.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE