Acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit de mărfuri Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 824 Vizualizări

Acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit de mărfuri

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-a desfăşurat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit de mărfuri.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, scopul acţiunii a fost prevenirea şi combaterea infracţiunilor ce afectează bugetul de stat, pentru protejarea populaţiei împotriva comerţului ilicit de mărfuri.

„În urma controalelor efectuate în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie şi a neregulilor identificate, poliţiştii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte sancţiuni contravenţionale la Ordonanţa de Urgenţă privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 26.000 de lei şi două sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare de 5.000 de lei. Ca măsuri complementare, s-au confiscat bunuri în valoare de 5.000 de lei, precum şi suma de aproximativ 1.300 de lei”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE