Home / Business / Fabrică din Tăureni, solicitare de emitere a autorizaţiei integrate de mediu

Fabrică din Tăureni, solicitare de emitere a autorizaţiei integrate de mediu

Conducerea societăţii Linia Zetta SRL aduce la cunoştinţa publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru „Fabrică de ornamente de mobilier din poliuretan”, pe un amplasament din localitatea Tăureni, strada Principală nr. 258. Potrivit unui comunicat, activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 4.1 h). “Producerea compuşilor chimici organici, materiale plastice (polimeri, fibre sintetice, fibre pe bază de celuloză)”.

Şedinţa de dezbatere publică va avea loc la sediul Primăriei comunei Tăureni în data de 17 decembrie 2018, ora 16.00, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului a activităţii de pe amplasament pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum şi la sediul SC Linia Zetta SRL din Tăureni, strada Principală nr. 258.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! ”Undă verde” pentru un nou Hotel Privo!

Proprietarii Hotelului Privo din Târgu Mureș, soții Adina și Alin Doru Plopeanu, intenționează să construiască …