Share

Home / Administratie / Judecătorii Tribunalului Mureş, mesaj special cu ocazia Centenarului României

Judecătorii Tribunalului Mureş, mesaj special cu ocazia Centenarului României

În considerarea Zilei Naţionale a României, preşedintele Tribunalului Mureş, judecătorul Veronica Szasz, a convocat, în cursul săptămânii trecute, Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Mureş, care a avut ca obiect marcarea Anului Centenar “100 de ani de România”.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul integral al comunicatului de presă remis de judecătorul Veronica Szasz, preşedintele Tribunalului Mureş.

„Mesajul participanţilor la adunarea generală a fost acela că Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina sublimă a istoriei româneşti, iar faptul că suntem generaţia care este martora Centenarului Marii Uniri reprezintă un privilegiu, pentru că trăim măreţia acelor zile glorioase pentru naţiunea noastră!

Simţind energia Marii Uniri, suntem datori a o transpune în viaţa noastră de zi cu zi, chiar şi în munca noastră, putând astfel contribui la creşterea acestei naţiuni, fiecare dintre noi fiind responsabil pentru viitorul personal, dar şi al ţării în care trăim împreună şi în bună înţelegere!

Dumnezeu să ocrotească ţara în care trăim şi pe toţi cetăţenii ei, iar acest moment istoric al celor 100 de ani de România să însemne pentru noi, alături de bucuria reîntregirii, şi responsabilitate, onoare şi conştiinţa că suntem garanţi pentru un viitor comun, mai bun!”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Galerie Foto: Gimnaziul „Augustin Maior”, emoții și zâmbete la final de an școlar

Elevii Școlii Gimnaziale „Augustin Maior” din Reghin și-au luat rămas bun anului școlar 2018-2019,  vineri, …

Share
Share