Kastamonu Reghin, investiții de 4 milioane de euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2788 Vizualizări

Kastamonu Reghin, investiții de 4 milioane de euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

Compania turcă Kastamonu România din Reghin a finalizat în acest an investiţii de 4 milioane de euro, în principal pentru instalarea celei de-a treia linii de melaminare a PAL-ului, informează Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, în fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate – n.r.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei.

Cel mai important proiect finalizat anul trecut de compania din Reghin a fost dezvoltarea colecţiei de PAL melaminat cu încă 20 de decoruri şi trei noi structuri. Kastamonu livrează produsele realizate la Reghin în ţări precum Ungaria, Italia, Serbia, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Croaţia, Slovenia, Slova­cia, Algeria, Maroc, Guatemala, Egipt sau Franţa.

Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri de 192 milioane de euro, mai mult cu 16% faţă de anul trecut, În 2017, producătorul din Reghin a avut o cifră de afaceri de 755,8 mil. lei (165,4 milioane de euro), scrie publicația citată.

Ştefana MUREŞAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE