Reţea importantă de radio din România, preluată de Kanal D. Un târgumureşean, directorul noii structuri! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1279 Vizualizări

Reţea importantă de radio din România, preluată de Kanal D. Un târgumureşean, directorul noii structuri!

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat marţi, 27 noiembrie, trecerea celor nouă frecvenţe ale Radio Impuls, inclusiv cea din Bucureşti, către Dogan Media, proprietarul postului de televiziune Kanal D, informează www.paginademedia.ro. În urma tranzacţiei, AdWay, societate deţinută de omul de afaceri Decebal Victor Cotoc, va cesiona către Dogan Media frecvențele Radio Impuls din oraşele Bacău, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Râşnov, Sibiu, Timişoara şi Tulcea.

Călin Zereş: “Va creşte calitatea programelor”

Potrivit sursei citate, decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului a fost luată cu şase voturi pentru şi două împotrivă, iar la şedinţă a participat şi târgumureşeanul Călin Zereş, care îndeplineşte funcţia de director al Radio Impuls.

„Într-o piață media tumultoasă dorim să păstrăm trendul ascendent pe care l-am generat în ultimii ani și să dăm ascultătorilor noștri programe de o și mai bună calitate. Tot ce vrem să facem pe viitor se poate face la cu totul alt nivel sub umbrela și sprijinul unui brand cu notorietate internațională. Din punct de vedere editorial va crește calitatea programelor, acestea rămânând ca procente nemodificate, numele radioului rămâne neschimbat, emisiunile din grila vor rămâne nemodificate, echipa redacțională va rămâne în componența actuală, ba mai mult aceasta va crește. Sursa principală de program va rămâne la Cluj Napoca”, a declarat Călin Zereş.

Şeful Kanal D: “Vrem să investim în infrastructura tehnică”

Totodată, la şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului a participat şi Ugur Yesil, şeful Kanal D.

„Avem două ținte (cu acest post de radio – n.r.) pentru a crește conținutul local în fiecare dintre cele nouă orașe acoperite de licențele radio. Avem o acoperire uriașă în România prin corespondenții Kanal D. Acoperim zilnic mai bine de 20 de orașe și intenționăm să folosim infrastructura știrilor și experiența noastră. Vrem, de asemenea, să investim în infrastructura tehnică pentru a crește calitatea semnalului în fiecare oraș. Vă cerem acordul pentru a ne da permisiunea ca Dogan Media International să pornească pe o nouă linie de business”, a spus şeful Kanal D, citat de www.paginademedia.ro.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE