Home / Slider / Să împărțim bucuria Sărbătorilor și anul acesta, alături de Teatrul Național Târgu Mureș

Să împărțim bucuria Sărbătorilor și anul acesta, alături de Teatrul Național Târgu Mureș

Distribuie

Continuând tradiția anilor trecuți, Teatrul Național Târgu Mureș organizează a opta oară campania Să împărțim bucuria Sărbătorilor, în cadrul căreia artiștii celor două Companii, împreună cu spectatorii, încearcă să contribuie la sărbătorirea cât mai plăcută a Crăciunului pentru cei defavorizați.

Anul trecut s-a reușit colectarea unei cantități impresionante de bunuri pentru Asociația Sfânta Elisabeta datorită spectatorilor inimoși și a celor două Companii ale teatrului.

Conform unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Teatrului Național Târgu Mureș, în acest an, organizatorii doresc să sprijine Asociația Pro Christo et Ecclesia, care îi ajută pe cei nevoiași de peste o sută de ani, de la data înființării sale. Prin donații se dorește sprijinirea a două dintre activitățile filialei din Târgu Mureș a acestei organizații: Programul „Adoptă un bunic/o bunică!” prin care se oferă sprijin fizic și emoțional persoanelor vârstnice (vizite și pachete) și Căminul familial Casa Dorcas, unde se oferă cazare, masă, sprijin și condiții de învățat pentru 13 copii orfani sau provenind din familii monoparentale ori defavorizate, pentru ca aceștia să își poată continua studiile la liceu, sau chiar la facultate.

Teatrul Național Târgu Mureș colectează produse alimentare neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, paste, conserve și dulciuri), produse de curățire și de îngrijire corporală, rechizite școlare (caiete, instrumente de scris, ghiozdane, penare) de care beneficiarii se vor putea folosi pe termen lung.

Campania se desfășoară în perioada 4 decembrie–21 decembrie, donațiile putând fi depuse la intrările de la Sala Mare și Sala Mică ale Teatrului Național, respectiv în cutiile de donații aflate în magazinele Merkúr de pe strada Gheorghe Doja și din cartierul Tudor.

Donațiile vor fi înmânate persoanelor vârstnice și copiilor din casa de copii Dorcas în cursul lunii ianuarie, în cadrul unui program comun.

Teatrul Național Târgu Mureș le mulțumește în numele beneficiarilor săi tuturor celor care și în acest an se vor implica în campania Să împărțim bucuria sărbătorilor, cât și lanțului de magazine Merkúr.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.