Ziua Porţilor Deschise la adăpostul de câini comunitari din Târgu-Mureş! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1014 Vizualizări

Ziua Porţilor Deschise la adăpostul de câini comunitari din Târgu-Mureş!

Primăria municipiului Târgu-Mureş prin Administraţia Domeniului Public – Formaţia de Gestionare a Câinilor fără Stăpân şi Ecarisaj, invită toţi iubitorii de animale, la Ziua Porţilor Deschise, organizată cu ocazia Zilei de Moş Nicolae, pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru un căţel.

„De Sărbători oferă şi tu un cămin unui animăluţ sau ajută la creșterea lui, in adăpost, oferindu-i hrană şi pături care să-i ţină de cald la iarnă”, au transmis organizatorii evenimentului, pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, evenimentul va avea loc joi, 6 decembrie, la adăpostul de câini comunitari, gestionat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, de pe strada Prutului nr. 24, între orele 9.00 şi 18.00.
“Toţi cei care doresc un prieten necuvântător pot vizita adăpostul, pot dona mâncare, pături sau alte textile, ce se vor folosi pentru culcuşul animalelor, nu se primesc donaţiile în bani. Vă aşteptăm cu drag!”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE