Angajări la spitalul din Luduș Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2178 Vizualizări

Angajări la spitalul din Luduș

Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioadă nedeterminată de șef birou la Biroul Financiar Contabilitate, anunță Monitorul Oficial. De asemenea, va avea loc un concurs pentru ocuparea a trei posturi de infirmier la Secția Psihiatrie cronici și unul la Compartimentul primiri urgențe.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de șef birou, candidații au nevoie de diplomă de licență în specialitate economică și o vechime de cel puțin 2 ani în specialitate. Dosarele se pot depune până în 12 decembrie la sediul unității, urmând proba scrisă în 20 decembrie de la ora 10.00 și interviul în 27 decembrie de la aceeași oră.

Pentru a putea participa la concursul pentru posturile de infirmier, candidații au nevoie de studii generale, un curs de infirmier organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sau de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății – Direcția generală resurse umane și certificare și un minimum de 6 luni vechime ca infirmier sau 6 luni experiență profesională ca infirmier.

Pentru aceste posturi, dosarele se pot depune până în 11 decembrie la sediul unității, urmând proba scrisă în 19 decembrie de la ora 09.00 și interviul în 21 decembrie de la ora 10.00.

Pentru mai multe detalii, apelați la persoana de contact Florea Adela la numărul de telefon 0265 411 889, interior 20.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE