Share

Home / Joburi / Angajări la spitalul din Luduș

Angajări la spitalul din Luduș

Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioadă nedeterminată de șef birou la Biroul Financiar Contabilitate, anunță Monitorul Oficial. De asemenea, va avea loc un concurs pentru ocuparea a trei posturi de infirmier la Secția Psihiatrie cronici și unul la Compartimentul primiri urgențe.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de șef birou, candidații au nevoie de diplomă de licență în specialitate economică și o vechime de cel puțin 2 ani în specialitate. Dosarele se pot depune până în 12 decembrie la sediul unității, urmând proba scrisă în 20 decembrie de la ora 10.00 și interviul în 27 decembrie de la aceeași oră.

Pentru a putea participa la concursul pentru posturile de infirmier, candidații au nevoie de studii generale, un curs de infirmier organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sau de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății – Direcția generală resurse umane și certificare și un minimum de 6 luni vechime ca infirmier sau 6 luni experiență profesională ca infirmier.

Pentru aceste posturi, dosarele se pot depune până în 11 decembrie la sediul unității, urmând proba scrisă în 19 decembrie de la ora 09.00 și interviul în 21 decembrie de la ora 10.00.

Pentru mai multe detalii, apelați la persoana de contact Florea Adela la numărul de telefon 0265 411 889, interior 20.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Trei riscuri ale dezvoltării personale… “comerciale”

Dezvoltarea personală a devenit o formulă “la modă” și care, prin repetiție și utilizare, uneori …

Share
Share