Share

Home / Joburi / Primăria Luduș caută asistent social

Primăria Luduș caută asistent social

Primăria orașului Luduș organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă nedeterminată de asistent social debutant în cadrul Direcției de Asistență Socială Luduș – Compartiment „Intervenție în situații de urgență, prevenire, marginalizare socială, strategii și incluziune socială”, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul asistenței sociale, vechimea nefiind necesară.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 10 decembrie. Vor urma proba scrisă în 19 decembrie, ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, contactați-o pe Străin Delia Maria la numărul de telefon 0265 411 716, interior 112.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical în Cristești

Comuna Cristești organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical din cadrul Compartimentului Asistență …

Share
Share