Punct de lucru Maurer Residence, la Promenada Mall. Informaţii utile despre cel mai mare proiect imobiliar din Târgu-Mureş! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1516 Vizualizări

Punct de lucru Maurer Residence, la Promenada Mall. Informaţii utile despre cel mai mare proiect imobiliar din Târgu-Mureş!

Echipa Maurer Residence Târgu-Mureş a deschis un nou punct de lucru, localizat în incinta Promenada Mall, vis a vis de magazinul Orsay, unde târgumureşenii interesaţi de viitorul complex rezidenţial dezvoltat de compania Maurer Imobiliare sunt aşteptaţi să primească informaţii competente despre proiectul supranumit şi “Oraşul din interiorul oraşului”.

Program între orele 10.00 şi 22.00

Potrivit informaţiilor furnizate de Avram Izabella, asistent marketing în cadrul Maurer Residence Târgu-Mureş, programul punctului de lucru este de luni până vineri şi duminică, între orele 10.00 – 22.00, urmând ca în perioada Sărbătorilor de Iarnă acesta să fie adaptat în funcţie de programul de la Promenada Mall.

“Oricine este interesat de proiectul nostru primeşte informaţii generale la acest stand, iar dacă vizitatorii standului doresc să achiziţioneze un apartament sau sunt interesaţi de preţul acestora sunt rugaţi să completeze un formular de contact care va fi transferat la un agent de vânzări. Ulterior completării formularului, se face o programare şi potenţialii clienţi se întâlnesc cu agenţii de vânzări, la biroul nostru care se află în zona de construcţie, pe strada Ion Heliade Rădulescu, între străzile Libertăţii şi Băneasa, în zona fostei Fabrici de Zahăr. De asemenea, după ora 18.00, la stand sunt prezenţi, prin rotaţie, şi agenţii noştri de vânzări”, a declarat Avram Izabella.

Primele două blocuri, construite în 2019

Proiectul de la Târgu-Mureş are la bază experienţa şi profesionalismul dezvoltatorului dovedite în cei 12 ani de prezenţă pe piaţa românească, respectiv în oraşele Cluj Napoca, Braşov, Sibiu şi Constanţa.

“În general, persoanele care se opresc la standul Maurer Residence Târgu-Mureş caută informaţii despre data începerii construcţiei. Din acest punct de vedere, putem spune că lucrările vor demara la începutul anului viitor, în funcţie de condiţiile meteorologice. Primele două blocuri, B1 şi B2, vor fi gata până la sfârşitul anului viitor, iar blocurile vor avea, fiecare, patru etaje”, a explicat Avram Izabella.

Un “oraş în oraş”

Localizat într-o zonă aerisită, proaspătă şi deschisă, care se pliază perfect pe nevoia de spaţiu şi linişte a clienţilor, proiectul Maurer Residence Târgu-Mureş prevede construirea a 53 de blocuri care vor constitui, practic, un “oraş în oraş”.

“Vor fi peste 3.000 de unităţi locative, foarte diversificate. Vor fi până la 20 de tipuri de apartamente, de la studio până la apartamente cu 4 camere, iar fiecare categorie de apartament va avea alte subcategorii, în funcţie de suprafaţă, mărimea balconului, etaj şi alte criterii. Proiectul nostru se numeşte “Oraşul din interiorul oraşului” deoarece prevede şi construirea unei grădiniţe, a unei şcoli, a unei zone de agrement şi bază de sport multifuncţională, un lac de agrement, iar lângă primele două blocuri construite vom avea un supermarket. Vor fi şi multe spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii”, a subliniat Avram Izabella.

Viziune, seriozitate şi calitate

Primul bloc Maurer Imobiliare a fost construit în anul 2006, în Cluj Napoca. Au urmat cartierul Avantgarden 3 din Braşov, Maurer Residence Braşov, Avantgarden Sibiu şi Maurer Residence Constanţa, proiect aflat încă în dezvoltare. La nivel naţional, Maurer Imobiliare îşi continuă dezvoltarea în oraşul Braşov prin demararea unui nou proiect, Maurer Villas, şi îşi pune amprenta în oraşul Cluj Napoca cu noi proiecte imobiliare de mare amploare.

Compania Maurer Imobiliare este deţinută de Simon Maurer, dezvoltator care îşi asumă şi girează personal atât seriozitatea proiectelor sale, cât şi calitatea lucrărilor. De altfel, este de notorietate faptul că Simon Maurer locuieşte în cartierul pe care l-a construit pentru a fi prezent între oameni şi în strânsă legătură cu ei din crezul că proiectele sale imobiliare nu sunt blocuri, ci comunităţi, iar familiile care locuiesc în cartierele construite de compania sa alcătuiesc o singură familie, Maurer Imobiliare.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE