Share

Home / Invatamant / Există Viață După Rezidențiat!

Există Viață După Rezidențiat!

Filiala Târgu-Mureș a Societății Studențești de Chirurgie din România (SSCR), sub egida și cu susținerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș, organizează pe data de 11 decembrie, începând cu ora 21:00, în cadrul Casei de Cultură a Studenților „Mihai Eminescu”, evenimentul social, cultural și caritabil „Există Viață După Rezidențiat”.

Desfășurată într-o atmosferă detașată și non-formală, întâlnirea dorește să urmărească poveștile unor medici de renume ai societății medicale din Târgu-Mureș, începând de pe băncile facultății și încheind pe secțiile medicale sau chirurgicale alese după examenul de rezidențiat.

Veți putea afla care sunt experiențele ce i-au marcat în calitate de studenți, dacă era prezența obligatorie la cursuri, care sunt factorii care i-au determinat să aleagă specialitatea în care profesează, care ar fi fost celelalte opțiuni și de ce și multe altele.

„Dincolo de natura evenimentului însă, odată cu finalizarea unui an de succes privim cu seriozitate spre dificultățile întâmpinate zi de zi de copiii aflați în medii defavorizate, și pentru care dorim îmbunătățirea pe cât posibil, chiar dacă incrementală, a perioadei sărbătorilor de iarnă”, au spus organizatorii evenimentului pe pagina evenimentului.

Așadar, întreaga sumă de bani colectată cu ocazia evenimentului va fi donată în acest scop.

Donația opțională este de 20 lei. Vă puteți înscrie pe pagina de Facebook cu același nume.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Burse oferite studenților UMFST interesați de limba și cultura indoneziană

Facultatea de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din …

Share
Share