Share

Home / Invatamant / FOTO: Lucrări de renovare la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”

FOTO: Lucrări de renovare la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazu” se desfăşoară lucrări de renovare.

“Școala nu este o clădire în sine, școala este un reper pentru o comunitate formată din oameni cu nevoi, aspirații și roluri diferite. Astfel, pe lista de investiții în ceea ce privește procesul educațional se regăsește și Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din cartierul Tudor Vladimirescu. Chiar dacă din vara acestui an au început lucrările de renovare a acestei unități de învățământ, continuăm acest demers până la finalizarea acestora, fără însă a perturba activitatea didactico-educațională. Aici ne referim la reabilitarea holurilor prin montarea de tarkett, lambriuri și zugrăveli. Mulțumim pentru implicare doamnei director Romana Fleșeru!”, a transmis consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Burse oferite studenților UMFST interesați de limba și cultura indoneziană

Facultatea de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din …

Share
Share