Share

Home / Administratie / Licitație publică cu strigare a unor loturi de teren din domeniul privat al Comunei Ibănești

Licitație publică cu strigare a unor loturi de teren din domeniul privat al Comunei Ibănești

Primăria Comunei Ibănești, cu sediul în Comuna Ibănești, str.Principală, nr.708, jud.MUREȘ, tel.0265-538300, fax:0265-538112, e-mail:ibanesti@cjmures.ro, web: www.ibanesti.ro, anunță vânzarea prin licitație publică cu strigare a unor loturi de teren din domeniul privat al Comunei Ibănești, având destinație pentru Case de vacanță și Pensiuni turistice situate în intravilan lângă Râul Gurghiu și Drumul Județean 153C și zona Izvorul Bucin.

Prețul de pornire pentru fiecare lot este cel stabilit prin raportul de evaluare aprobat de către   consiliul local și care poate fi accesat pe site-ul Comunei Ibănești: www.ibanesti.ro(Informații publice) și direct la https://tinyurl.com/ycoh57wq.

Condițiile de participare la licitație se pot obține până la data de 27.12.2018, ora 10.00 , de la registratura Primăriei Ibănești, începând cu data de 05.12.2018.

Licitația se va desfășura în data de 27.12.2018 ora 10.00 la sediul Primăriei comunei Ibănești, str.Principală, nr.708, jud.Mureș.

Informațiile suplimentare se pot obține de la sediul Primăriei, telefon 0265/538300.

PRIMAR,

Dan Vasile-Dumitru

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț începere proiect ” Extinderea și diversificarea activității de reciclare deșeuri mase plastice”

Share

Share
Share