Share

Home / Joburi / Se caută asistent medical debutant generalist

Se caută asistent medical debutant generalist

Serviciul de Ambulanță Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției contractual temporar vacante de asistent medical debutant generalist Stația Târgu-Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat, diplomă de școală sanitară postliceală și o perioadă de voluntariat la Serviciul  de Ambulanță sau la Unitățile de Primiri Urgențe UPU SMURD de cel puțin 3 luni sau 500 de ore, confirmat de formatorii profesionali din SAJ sau UPU –SMURD cu specificarea perioadei, recomandare din partea acestora și avizul managerului general al SAJ Mureș.

Dosarele se pot depune până în 6 decembrie, de luni până vineri între orele 10.00 și 13.00 la sediul instituței din str. Secuilor Martiri, nr. 16, la Biroul Resurse Umane. Vor urma proba practică în 17 decembrie, proba scrisă în 19 decembrie și interviul în 21 decembrie, toate de la ora 10.00.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 213 061 sau la avizierul unității.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Creșterea calității actului medical prin dezvoltarea de tehnici noi, obiectiv important pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă

Îmbunătățirea organizării la nivelul spitalului, dezvoltarea de noi tehnici medicale și perfecționarea celor existente în …

Share
Share