Home / Administratie / Post de consilier disponibil la Consiliul Județean Mureș

Post de consilier disponibil la Consiliul Județean Mureș

Consiliul Județean Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocparea funcției publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Avizare, Autorizare și Control – Direcția Amenajare Teritoriu și Urbanism din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile revăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, dar și condițiile specifice de studii unviersitare de licență în anumite specializări, 7 ani vechime în specialitatea studiilor, abilități de comunicare și să posede un permis de conducere categoria B.

Dosarul se poate depune până în 25 decembrie la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 1. Vor urma proba scrisă în 7 ianuarie 2019 de la ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 263 211, interior 1236 sau trimiteți un e-mail la petruta.lucian@cjmures.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Covor asfaltic refăcut pe o arteră din Târgu Mureș

Covorul asfaltic a fost refăcut în cartierul 7 Noiembrie, au anunțat vineri, 22 octombrie, reprezentanții …