Home / Invatamant / Universitatea de Arte recrutează cadre didactice

Universitatea de Arte recrutează cadre didactice

Ministerul Educației Naționale a publicat în 5 decembrie în Monitorul Oficial o listă de posturi didactice și de cercetare vacante din instituțiile de învățământ superior de stat din toată țara.

Printre acestea, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș are nevoie de 4 persoane pentru a-și reîntregi colectivul.

La Departamentul de Teatru și Arte Vizuale, se caută un profesor universitar, poziția 8, pentru disciplinele Elaborarea textului de spectacol și Interpretarea caracterelor dramatice în condițiile spectacolului public, un profesor universitar, poziția 10, pentru disciplinele Arta regizorului de teatru, Arta actorului de teatru, Atelier de creație teatrală și Interpretarea caracterelor dramatice în condițiile spectacolului public și un lector universitar, poziția 42, pentru disciplinele Scenografie, Limbajul plastic, Spațiul și costumul scenic.

La Departamentul de Studii Teatrale și Multimedia, se caută un cercetător științific III, poziția 4, pentru disciplina din planul de învățământ Istoria teatrului – linia română.

Mai multe detalii puteți afla la sediul universității din str. Köteles Sámuel. Nr. 6, Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivitate de nota 10 la Luduș

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale anilor de liceu este, în mod cert, festivitatea …