53 de posturi disponibile la UMFST! Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1732 Vizualizări

53 de posturi disponibile la UMFST!

Ministerul Educației Naționale a publicat în 5 decembrie în Monitorul Oficial o listă de posturi didactice și de cercetare vacante din instituțiile de învățământ superior particular din toată țara.

Dintre universitățile din Târgu-Mureș, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie are cele mai multe posturi disponibile.

33 de posturi doar la Facultatea de Medicină

La Facultatea de Medicină, se caută 5 persoane la departamentul M1 Anatomie – un conferențiar universitar și patru șefi de lucrări. La departamentul M1 – Morfopatologie se caută un șef de lucrări, la departamentul Biologie celulară și moleculară se caută un șef de lucrări, la departamentul de Histologie se caută un asistent universitar, la departamentul de Nutriție comunitară și igiena alimentelor un șef de lucrări, la departamentul de limbi moderne doi șefi de lucrări, la cel de Medicină de laborator și la cel de Metodologia cercetării, câte un șef de lucrări, iar la departamentul Științele motricității un conferențiar universitar, un șef de lucrări și un asistent universitar.

La departamentul Medicală III se caută un conferențiar universitar și un șef de lucrări, la Medicală IV, doi conferențiari universitari și un șef de lucrări, iar la Medicală VI un șef de lucrări. La Pediatrie III, un conferențiar universitar, la departamentul de Endocrinologie un șef de lucrări, la departamentul de Psihiatrie un șef de lucrări, la departamentul ATI II și Medicină de Urgență un șef de lucrări, la departamentul Pediatrie II un asistent universitar, la departamentul Chirurgie IV doi asistenți universitari, la departamentul de Neurochirurgie un asistent universitar, la departamentul de Ortopedie-Traumatologie 2 un șef de lucrări și asistent universitar, iar la departamentul de Oftalmogie, un șef de lucrări.

În cadrul Facultății de Medicină Dentară, se caută la departamentul de Ortodonție un profesor universitar și un asistent universitar, la departamentul de Parodontologie, Diagnostic oro-dentar un asistent universitar, la departamentul de Odontologie și patologie orală doi șefi de lucrări și un asistent universitar, la departamentul Protetică dentară mobilă și mobilizabilă, două posturi de asistent universitar, iar la departamentul de Protetică dentară fixă un post de asistent univesitar.

Se caută și în cadrul fostului Petru Maior

În cadrul Facultății de Farmacie, se caută la departamentul de Departamentul de Științe Farmaceutice de Specialitate – Farmacologie și farmacie clinică un conferențiar universitar, la departamentul de Științe Farmaceutice de Specialitate – Farmacognozie și fitoterapie un șef de lucrări, la departamentul de Științe Famaceutice de Specialitate – Tehnologie farmaceutică și cosmetologie un șef de lucrări, iar la departamentul de Științe Farmaceutice de Specialitate – Toxicologie și biofarmacie, un șef de lucrări.

În cadrul Facultății de Inginerie, se caută un conferențiar universitar și un șef de lucrări în departamentul de Inginerie Industrială și Management.

În cadrul Facultății de Științe și Litere, la departamentul de Istorie și Științe Politice se caută un conferențiar universitar și un lector universitar.

În cadrul Facultății de Economie și Drept, la departamentul de Finanțe-Contabilitate se caută un lector universitar, iar la departamentul de Drept și Drept și Administrație Publică tot un lector universitar.

Ultimul departament în care se caută un lector universitar este cel de Pregătire a Personalului Didactic.

Pentru orice informații adiționale, adresați-vă departmentelor corespunzătoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE