Home / Slider / Apel umanitar pentru Vlăduț

Apel umanitar pentru Vlăduț

Distribuie

La începutul lunii noiembrie, viața a doi agajați ai agenției Mediafax, Sorin Cârciu și Eli Rănățescu, a fost dată peste cap când au aflat că Vlăduţ, băiatul lor de şase ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom şi cu alte două tumori la plămâni.

Boala lui este într-un stadiu avansat și Vlăduț trebuie să fie operat de urgență, dar părinții lui nu reușesc să acopere singuri costurile intervenției și tratamentului. Pentru a încerca tot ce se poate omeneşte, Vlăduț are nevoie de 500.000 de dolari pentru operaţie în Israel. Până acum, s-au strâns 110.000 de dolari.

„Am aflat pe 9 noiembrie, atunci când întamplător i-am facut o ecografie” își începe povestea Eli, mama lui Vlăduț. „Practic nu avea nici un simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puțin în partea dreaptă, pe lateral, însă imediat ce-și revenea la poziția inițială, durerea trecea instantaneu. Am aflat ulterior că durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale care apăsa unul dintre organe în momentul în care se ghemuia. Eu mă gandeam să nu fie apendicită…”, completează ea.

Puteți face un gest magic de sărbători și o dona o sumă, după posibilități, pentru a-i reda speranța de viață acestui copil.

Conturile sunt deschise pe numele mamei, Cîrciu Elisabeta Paula.

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

Pentru detalii suplimentare despre evoluţia cazului, puteți scrie la adresa de e-mail sorin.circiu@m.ro. Pentru donaţii, se poate folosi şi site-ul www.gogetfunding.com/vladut/


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.