Home / Sport / Moș Crăciun vine pentru iubitorii de cai

Moș Crăciun vine pentru iubitorii de cai

Distribuie

Clubul Hipic Romsilva Târgu-Mureș organizează la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a III-a ediție a întrecereii XMAS SHOW, organizată în preajma sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 15 și 16 decembrie, la Baza Hipică de pe strada Insulei. În ziua de sâmbătă, între orele 13 și 15, programul cuprinde urmatoarele: Demonstrație de Sărituri peste obstacole pe mai multe nivele de dificultate, întrecere organizată pentru toate categoriile, de la cei mai mici cursanți, până la cei mai experimentați, plimbări călare pentru copii și o tombolă cu premii pentru public. A doua zi, duminică, 16 decembrie, în intervalul orar 16-18 programul va cuprinde spectacolul intitulat „Cenușăreasa”, în varianta ecvestră, o poveste pentru copii, spusă pe înțelesul tuturor, în pauza acestuia se vor organiza plimbări călare pentru copii, iar la sfârșit vine mult așteptatul Moș Crăciun, cu trăsura, pentru toți copiii din public. Se anunță o atmosferă de poveste, completată cu colinde de Crăciun, ceai, vin fiert cu scortișoară. Special pentru iubitorii de cai, mari și mici, va avea loc un Minitârg de Crăciun, de asemenea cu specific ecvestru.
„Deși evenimentul va fi organizat în sală acoperită, cei interesați sunt rugați să se îmbrace cât mai gros posibil, eventual să-și aducă și o păturică”, este sfatul organizatorilor.

Intrarea se va face pe bază de rezervare nominală, prin mesaj în privat, locurile fiind limitate (trebuie să știe Moșul câți copii cuminți vor fi prezenți). Înscrieri se mai pot face la numărul de telefon 0745 555 254 (Mădălina Henteș), cu specificația că la această oră mai sunt locuri doar pentru sâmbătă, cele de duminică fiind deja ocupate.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.