Se deschide traficul pe porţiunea de autostradă Iernut – Ungheni! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7700 Vizualizări

Se deschide traficul pe porţiunea de autostradă Iernut – Ungheni!

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură au anunţat, pe pagina de Facebook a organizaţiei, că deţin informaţii potrivit cărora porţiunea de autostradă Iernut – Ungheni va fi deschis circulaţiei miercuri, 12 decembrie.

Prezentăm, în rândurile de mai jos, mesajul Asociaţiei Pro Infrastructură:

“Conform informațiilor noastre, dublate de promisiunile și declarațiile oficiale din ultimele zile, astăzi și mâine comisiile de recepție vor fi prezente pe cele două loturi de 13,7 km între Iernut, Ogra și Aeroport Târgu Mureș, construite de Geiger, respectiv Strabag.

Dacă nu apar modificări sau surprize, probabil că mâine se va deschide traficul. Nimic nu este sigur 100%, așa că vă invităm pe forum să fiți la curent cu toate noutățile în timp real.

Se pare că Poliția Rutieră și autoritățile implicate sunt/vor fi de acord cu soluția giratoriului temporar executat fix în capătul autostrăzii, pe aliniament, la câțiva pași de trecerea (cu barieră) la nivel cu calea ferată. În capturile atașate (din 03.12.2018) puteți vedea zona nodului rutier Iernut și configurația provizorie a conexiunii A3-DN14A.

Solicităm tuturor șoferilor să circule cu prudență și să respecte limitele de viteză impuse. Cerem responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să se îngrijească de întreținerea semnalizării și de aderența corespunzătoare a asfaltului (deszăpezire, materiale antiderapante), astfel încât riscul de accidente (generat de cozile de vehicule care așteaptă la barieră) să fie menținut la un nivel cât mai scăzut!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE