Feerie pe gheață la deschiderea patinoarului din Târgu-Mureș Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1375 Vizualizări

Feerie pe gheață la deschiderea patinoarului din Târgu-Mureș

Vineri, 7 decembrie, a avut loc inaugurarea oficială a patinoarului din Parcul Municipal, special pentru iubitorii sportului pe gheață, în prezența DJ-ilor Andrei Chelbezan și Krixie. Conform spuselor consilierului primarului, Claudiu Maior, al nostru reprezintă cel mai mare patinoar din țară.

În deschidere, Neluțu Chiorean a promis zeci de concursuri organizate la patinoar pe parcursul lunii decembrie, primul desfășurându-se chiar în seara de 7 decembrie. Cel mai interesant sau haios selfie cu patinoarul sau patinajul a câștigat un abonament de o lună la patinoarul municipal Târgu-Mureș.

Momente emoționante oferite de patinatori profesioniști

Pentru marea inaugurare, au fost invitați sportivi de la clubul din Miercurea Ciuc, sub atenta supraveghere a antrenoarelor Maria Lőffler și Maria Simon, care investesc foarte mult în formarea copiilor, în formarea sportivilor de performanță. Pentru demonstrațiile de patinaj artistic, au urcat pe gheață multe fete talentate, dar și un campion național. În deschidere, Bartalis Hajnaka, o campioană, elevă în clasa a VI-a, care patinează de la vârsta de 6 ani, a aprins atmosfera cu patinajul ei delicat. Se trezește în fiecare dimineață și merge la antrenamente într-o localitate aflată la 30 de kilometri de casă, fiind atât patinatoare, cât și cântăreață de muzică populară.

Au urmat Antal Bernadette, elevă în clasa a V-a la Școala de Arte Plastice, specialitatea desen din Miercurea Ciuc, Csiki Tunde de la Sport Club Miercurea Ciuc, elevă în clasa a VI-a, iar în final, Raduly Reka de la CSS Miercurea Ciuc, elevă în clasa a VII-a și campioană națională la orientare turistică care a patinat pe melodiile de la Game of Thrones și Pirații din Caraibe.

A venit rândul celor mari, iar primul care a urcat pe gheață a fost campionul național la patinaj artistic la seniori, student la Universitatea Transilvania din Brașov, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, anul III, cel care vine de mulți ani la acest patinoar, Kecskes Dorian, după care Bere Larisa, marea speranță a Federației Române de patinaj, legitimată la CSS Miercurea Ciuc, elevă în clasa a VI-a, Școala de Arte, secția vioară, care provine dintr-o familie de sportivi. Programul celor de la Miercurea Ciuc a fost încheiat de către campioana națională la seniori, studentă la Academia de Artă Teatrală, Secția Coregrafie din Târgu-Mureș.

Nu au lipsit juniorii de la echipa de hochei

Claudiu Maior le-a dorit mult succes și i-a felicitat pe tinerii hocheiști juniori care au ieșit pe gheață sub aplauzele publicului, ei fiind cei care reprezintă Târgu-Mureșul în afara țării. „În primul rând să vă dea Dumnezeu multă sănătate, iar în ceea ce privește Moș Nicolae, nu-mi fac probleme, ați avut cu siguranță ghetuțele pline, cei care au fost cuminți și le-au făcut cu cremă, așa cum trebuie. În ceea ce privește echipa de hochei, vreau să vă spun că rămânem aceeași, chiar dacă unii ne tot promit de 12 ani că ne dau patinoarul pe care-l vedeți dincolo închis, vreau să vă spun că de 12 ani noi tot aici facem patinoarul”, a spus Claudiu Maior.

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 8.30 și 22.00. Prima tură începe la ora 9.00 și durează o oră jumătate. Tura 2 este de la 11.00 la 12.30, tura 3 de la 13.30 la 15.00, tura 4 de la 16.00 la 17.30, tura 5 de la 18.00 la 19.30, iar ultima tură de la 20.00 la 21.30.

Intrarea la patinoar costă 10 lei pentru adulți, iar copiii vor plăti doar 8 lei. Cu 12 lei pot fi închiriate patine la fața locului, iar ascuțitul unei perechi costă 10 lei. Există și formula de abonament lunar: pentru adulți 120 de lei, iar pentru copii, 60 de lei. Taxa de organizare pentru competiții sportive, evenimente sau cursuri este de 50 de lei.

Foto: pagina de Facebook Claudiu Maior

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE