Home / Business / Întâlnire între conducerile UMFST Târgu-Mureş şi Hirschmann Romania

Întâlnire între conducerile UMFST Târgu-Mureş şi Hirschmann Romania

Conducerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a avut o întrevedere marți, 11 decembrie, cu conducerea companiei Hirschmann România formată din Sebastian Cândea – director operațional, Paul Ilea – director administrativ și Liviu Sărăcuț – manager resurse umane.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, în cadrul întâlnirii, s-a punctat buna colaborare a UMFST Târgu-Mureș cu compania Hirschmann în ceea ce privește organizarea în comun a evenimentelor pentru studenți și a sprijinului oferit atât Asociației ESTIEM, cât și studenților în vederea realizării lucrărilor de practică și de licență în producție.

“În același timp, au fost stabilite noi direcții de colaborare. Un obiectiv important îl reprezintă înființarea, în prima jumătate a anului 2019, a unui laborator specializat în cadrul Facultății de Inginerie pentru dezvoltarea abilităților profesionale ale studenților”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sfântul Nicolae (Sânicoară), în prezentarea Muzeului Etnografic ”Anton Badea”

Muzeul Etnografic ”Anton Badea” din Reghin continuă prezentarea sărbătorilor importante din an, azi venind rândul …