Share

Home / Comune / 4 locuri de muncă la primăria din Sângeorgiu de Mureș

4 locuri de muncă la primăria din Sângeorgiu de Mureș

Comuna Sângeorgiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul de Informatică și Siguranța datelor, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, cu licență în domeniul juridic și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal la Biroul Impozite și taxe locale, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, cu licență în domeniul economic și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional principal la Biroul Impozite și taxe locale, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, cu licență în domeniul economic și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Registru Agricol, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, cu licență în domeniul agricol și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.

Dosarele se pot depune până în 1 ianuarie 2019, la sediul instituției din str. Petki David, nr. 130. Vor urma proba scrisă în 11 ianuarie de la ora 10.00 și interviul în 15 ianuarie de la aceeași oră.

Pentru mai multe detalii, sunați la numerele de telefon 0265 318 026 sau 0751 173 266 (Toth Ildiko).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical în Ungheni

Orașul Ungheni organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical din cadrul Compartimentului Cabinet …

Share
Share