Home / Administratie / DEFINITIV! Răsturnare de situaţie în procesul Dan Ştefan Sîmpălean vs. Péter Ferenc!

DEFINITIV! Răsturnare de situaţie în procesul Dan Ştefan Sîmpălean vs. Péter Ferenc!

Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curţii de Apel Târgu-Mureş a decis marţi, 11 decembrie 2018, să dea câştig de cauză unui recurs formulat al preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, care avea calitatea de pârât într-un proces intentat de Dan Ştefan Sîmpălean, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Dan Ştefan Sîmpălean, învingător în primă instanţă

Procesul a fost iniţiat de Dan Ştefan Sîmpălean, care a contestat în instanţă demiterea sa, printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

În prima instanţă, Tribunalul Mureş a decis, în data de 8 octombrie 2018, suspendarea dispoziţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş nr. 354 din 13 iulie 2018 „până la pronunţarea instanţei de fond asupra cererii de anulare a actului administrativ.”

Péter Ferenc, câştigător la recurs

Redăm, în rândurile următoare, decizia Curţii de Apel Târgu-Mureş făcută publică pe pagina web portal.just.ro, în data de 11 decembrie 2018:

“Tip soluţie: Admitere recurs.
Soluţia pe scurt: Admite recursul formulat de către Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş (cu datele) împotriva Sentinţei nr. 861/8 octombrie 2018 pronunţată de Tribunalul Mureş în dosarul nr. 1511/102/2018. Casează hotărârea atacată şi rejudecând cauza Respinge cererea formulată de către reclamantul Sâmpălean Dan Ştefan (cu datele) în contradictoriu cu pârâtul Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş (cu datele) privind suspendarea actului administrativ. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11 decembrie 2018.”

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte cazuri de gripă au fost raportate în sezonul 2020-2021

De la începutul sezonului 2020-2021 în România au fost confirmate cu laboratorul 4 cazuri de …