Home / Administratie / Ce se mai discută în Consiliul Local Târgu-Mureş

Ce se mai discută în Consiliul Local Târgu-Mureş

Distribuie

Convocator

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 5015 din  11 decembrie 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc marţi, 18 decembrie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire casă de locuit ş reglementare accese”,  str. Eden f.nr. Proprietari- Beneficiari:  Pungea Georgeta-Xenia şi Pungea Gabriel-Vasile.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire  locuință   unifamilială D+P+M şi reglementare accese”,  Pasaj Pădurii, Nr. 27 Proprietari – Beneficiari: Oltyan Laszlo şi Oltyan Zsuzsanna.
  3. Proiect de hotărâreprivind aprobarea  prelungirii valabilităţii documentaţiei de urbanism  „Plan Urbanistic General al Municipiului Tîrgu Mureş” cu regulamentul local de urbanism aferent până la intrarea în vigoare a noului Plan Urbanistic General, beneficiar Municipiul Tîrgu Mureş.
  4. Proiect de hotărâre privind  modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Tîrgu Mureș.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea  proiectului nr. 4, înregistrat sub numărul 6198/2018,  pentru punerea în opera, în urma încheierii concursului de proiect cu tema ”Semn-simbol (totem) la intrarea în Municipiul Tîrgu Mureș”, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 109/30.03.2017.
  6. Proiect de hotărâreprivind  prelungirea  unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe, precum și repartizarea unui spațiu aflat în proprietatea municipalităţii.
  7. Proiect de hotărâre privind cuprinderea în contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare nr. 22/202662/05.03.2010, încheiat cu  SC Compania Aquaserv SA a noilor mijloace fixe realizate prin contractele de lucrări nr. 107/11.06.2014 „Drum acces,  rețea de  apă – canal la stațiile de transfer, sortare și compostare deșeuri menajere Vălureni ”, nr. 26/08.02.2018 „ Drum acces, rețea apă-canal pentru stațiile de transfer, sortare, compostare, compactare-ambalare deșeuri menajere și stația de epurare ape uzate provenite din depozitul de deșeuri – Stație de pompare ape uzate menajere și montare hidranți subterani ” în str. Hotarului din Municipiul Tîrgu Mureş”.
  8. Proiect de hotărâreprivind planul de lucrări de interes local în anul 2019 pentru beneficiarii venitului minim garantat.
  9. Proiect de hotărâreprivind aprobarea procedurii de lucru pentru acordarea ajutorului de urgenţă în baza art. 28 alin.(2) alin.(4) din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările şi completările ulterioare.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotei de contribuție proprie a Municipiului Târgu-Mureș de 30 %, pentru anul 2019, la finanțarea proiectelor de investiții privind  creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe”.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea, în fază de propunere, a  Criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor destinate închirierii, în mod exclusiv pentru medici rezidenți și tineri specialiști din sănătate, din blocul de locuințe realizat prin A.N.L, situat în municipiul Tîrgu Mureș, str. Gh. Marinescu f.n.
  12. Proiect de hotărâreprivind aprobarea Regulamentului de atribuire/licitaţie a locurilor de parcare, pentru folosinţă, în parcările de domiciliu din Municipiul Tîrgu Mureş.
  13. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 214 din 26 iulie 2018 privind transmiterea cu titlu gratuit în gestiunea Administraţiei Domeniului Public şi Administraţiei Serelor, Parcurilor şi  Zonelor Verzi a unor bunuri mobile proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş, aflate în gestiunea S.C. Locativ S.A., pentru realizarea unor reparaţii şi întreţineri efectuate exclusiv pe domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş.
  14. Proiect de hotărâreprivind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 86/2008 referitoare la unele măsuri în domeniul circulaţiei vehiculelor cu tracţiune animală în Municipiul Tîrgu Mureş.
  15. Proiect de hotărâreprivind alocarea unor sume din bugetul local pentru bursa de merit pentru elevii care învaţă în învăţământ preuniversitar din Municipiul Tîrgu Mureş.
  16. Proiect de hotărâre privind  aprobarea Protocolul de colaborare încheiat între Municipiul Tîrgu Mureș și agenții economici/instituții în vederea punerii în aplicare a proiectului Municipiului Tîrgu Mureș “Adoptă un spațiu verde!”
  17. Proiect de hotărâreprivind aprobarea încheierii unui act adiţional pentru prelungirea termenului contractului de concesiune nr. 198/01.07.2011 până la data de 01.07.2026, încheiat între Municipiul Tîrgu Mureș și SC Administrator Imobile și Pieţe SRL.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbului de terenuri dintre  dl Niţu Ioan Marcel şi Municipiul Tîrgu Mureş şi revocarea  art. 4 din Hotărârea nr. 268/30.06.2011.
  19. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea  Hotărârii Consiliului local  nr. 349/2013 privind aprobarea “Regulamentului de autorizare, organizare, atribuirea în gestiune delegată şi controlul executării serviciului de transport în regim de taxi pe raza municipiului Tîrgu Mureş”.
  20. Proiect de hotărâreprivind Organizarea concursului de proiecte cu tema „Ambulanța pentru monumente – Margaretelor nr. 17-18”.
  21. Proiect de hotărâreprivind achiziționarea de material didactic pentru gimnaziile din municipiul Tîrgu Mureș.
  22. Proiect de hotărâreprivind achiziționarea de material didactic pentru liceele din municipiul Tîrgu Mureș.
  23. Proiect de hotărâreprivind aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF) şi a indicatorilor tehnico-economici, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată, pentru obiectivul “Reconversia funcțională și/sau reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul Municipiului Tîrgu Mureș”, prin POR 2014-2020.
  24. Proiect de hotărâreaprobarea documentației tehnico-economice (faza SF) şi a indicatorilor tehnico-economici, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată, pentru obiectivul “Reamenajarea spațiilor urbane cu centru multifuncțional în zonele de locuit marginalizate, în vederea creării de facilități destinate utilizării publice în zone marginalizate din municipiul Tîrgu Mureș”.
  25. Proiect de hotărâreprivind aprobarea,,Registrului local al spaţiilor verzi din Municipiul Tîrgu Mureş”
  26. Proiect de hotărâreprivind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unui imobil (teren şi construcţie) situat în Tîrgu Mureş str. Islazului nr. 2.
  27. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureș a construcţiei  C3 situată în Tîrgu Mureș  P-ţa Trandafirilor nr.1, str. Postei nr. 1.
  28. Proiect de hotărâreprivind aprobarea criteriilor de selecţie, procedurile şi criteriile de performanţă pentru funcţia de Director în cadrul Clubului Sportiv Municipal Tîrgu Mureş.
  29. Proiect de hotărâreprivind modificarea comisiei de licitaţie aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 13/28.07.2016 referitoare la închirierea prin licitaţie publică a amplasamentelor de comerţ stradal sezonier.

(www.tirgumures.ro)

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.