Modelul mureșean al combaterii violenței în familie, în Top 100 din România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Modelul mureșean al combaterii violenței în familie, în Top 100 din România

Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR) Târgu-Mureș a fost inclus în top 100 al furnizorilor de servicii sociale din România. Festivitatea de premiere a avut loc joi, 13 decembrie, de la ora 14.30, la sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială – București, a anunțat directorul executiv al IEESR, psihologul Elena Micheu.

Organizația din Târgu-Mureș deține din anul 2005 un adăpost pentru victimele violenţei în familie, exemplu pozitiv care a fost preluat de mai multe județe de-a lungul anilor.

“Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinși de anunțul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, că am intrat în Top 100 furnizori de servicii sociale. Asta înseamnă că suntem una din cele 100 de povești de succes în asistența socială din România și suntem foarte încântați de acest lucru”, a declarat Elena Micheu.

În același Top 100 al furnizorilor de servicii sociale din România a fost inclusă și  filiala Târgu-Mureș a Asociației Caritas Alba Iulia, pentru Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Casa Providenţei” din Valea Izvoarelor. În acest an, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” dedicat furnizorilor publici și privați din România. Concursul s-a adresat furnizorilor de servicii sociale care au înființat și dezvoltat servicii sociale și care oferă modele de bună practică inspirate din lucrul direct cu beneficiarii.

V. OANCEA

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE