Share

Home / Business / Controale ITM la transportatori rutieri

Controale ITM la transportatori rutieri

În perioada 19 – 29 noiembrie, la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş s-a desfășurat Campania națională privind respectarea de către transportatorii rutieri a prevederilor legale referitoare la încheierea și executarea contractelor individuale de muncă, a timpului de muncă și de odihnă a conducătorilor auto (lucrători mobili), a legislației și a directivelor europene ce vizează detașarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii transnaționale, cod CAEN 4941 – Transporturi rutiere de mărfuri, cod CAEN  4931 – Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători.

“Cu această ocazie au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, 2 avertismente și 2 amenzi în cuantum de 21.500 de lei și s-au dispus 5 măsuri”, a precizat jrs. Eva Man, inspector şef al ITM Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AAGES îşi continuă ascensiunea

Conducerea Grupului AAGES, format din firmele AAGES, Electroterm, Multimas şi AAGES HTC, a inaugurat marţi, …

Share
Share