Diana și Ioana, câștigătoarele concursului ”Eu iubesc Reghinul” Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 705 Vizualizări

Diana și Ioana, câștigătoarele concursului ”Eu iubesc Reghinul”

Copiii reghineni, cu vârsta până la 10 ani inclusiv, au fost protagoniștii  concursului de desene  intitulat ”Eu iubesc Reghinul”, inițiat de Primăria Reghin.

Concurenții, care nu au fost deloc puțini, și-au etalat talentul prin desen, cei mai merituoși fiind premiați de către Maria Precup, primarul Municipiului Reghin. Cu aceasta ocazie, a fost  organizată o expoziție cu desenele înscrise în concurs, la care au fost  invitați toți copiii participanți,  însoțiți de părinți, să primească felicitările și încurajările organizatorilor  și să-l întâlnească pe Moș Crăciun.

„Este un eveniment deosebit și inedit în același timp .Îi felicit pe cei din echipa mea care au venit cu această idee minunată , să-i aducem pe cei mai inocenți și mai curați copii din municipiul Reghin  pentru a ne promova orașul.Îi felicit pe acești minunați copii că își iubesc orașul, așa cum îi iubim și noi pe ei. Drept recompensă, ne-am gândit ca acest talent al copiilor, această dragoste a lor  față de urbea noastră ,să-l supunem unui test prin care să fie promotorii unei promovări a municipiului nostru. De aceea, premiul 1 și 2, va fi pe agendele pe care le vor folosi funcționarii și personalitățile municipiului Reghin.Ei trebuie să se simtă foarte mândri , deoarece anul trecut, în aceste agende,  aveam o poză cu Reghinul și tot felul de lucruri prin care să ne promovăm municipiul. În acest an, îi promovăm pe acești minunați copii.Implicarea acestor copii demonstrează că nu sunt indiferenți la ce se întâmplă în municipiul nostru, și acest lucrul este unul extraordinar, deoarece dorim să știm ce-și doresc acești copii de la orașul în care trăiesc. Îi felicit pe toți, pentru că au avut inițiativă, pentru că ne-au arătat cum arată Reghinul prin ochii lor , precum și mesajul lor despre ce ar trebui să facem, sau ce nu ar trebui să facem pentru Reghin. Îi iubesc pe toți, le mulțumesc că și de această dată au fost alături de noi , atât copii cât și cadrele didactice, dar mai ales părinții care au fost alături de fii lor. Felicitări tuturor pentru lucrările realizate care au fost extraordinar de frumoase și simbolice, prin care ne-au transmis mesaje pe care nu le-am ignorat, ceea ce demonstrează că și ei sunt importanți, iar pe viitor, pot deveni arhitecți , creatori de frumos pentru oraș”, a precizat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Au fost acordate două premii, de popularitate, decis de public prin voturile sale, obținut de Diana Moldoveanu,  la care se adaugă un Premiu Special, care i-a reveni Ioanei Radu.

Biserica Săsească văzută de Diana Moldoveanu

„M-am gândit în desenul meu să reprezint școala la care învăț, Gimnaziul „Augustin Maior”, mai exact Biserica Săsească care se află lângă școală. Sunt în clasa a II-a, și am ales această temă deoarece trec zilnic pe lângă biserică, o clădire reprezentativă a Reghinului” – Diana Moldoveanu, Premiu de popularitate

Harta Reghinului, în viziunea Ioanei Radu

„Ideea acestui desen a venit de la tatăl meu care mi-a sugerat să desenez orașul în care trăiesc. La baza acestuia au stat străzile, râul Mureș și clădirile reprezentative din Reghin, pe care le-am transpus în desenul meu” – Ioana Radu, Premiu Special

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE