Home / Sport / O nouă victorie la pas a voleibalistelor

O nouă victorie la pas a voleibalistelor

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a obținut o nouă victorie la pas. Mureșencele au învins din nou cu un categoric una dintre echipele din plutonul fruntaș al seriei Vest a Diviziei A2, 3-0 pe teren propriu cu CSU Oradea, cu seturi câștigate la 17, 10 și din nou la 10. Meciul din sala UMF a fost ultimul din acest an, a doua etapă din retur, a XI-a a ediției. În urma acestei veictorii mureșencele și-au mărit la 11 puncte avantajul față de echipa bihoreană, fiind singura fără set pierdut. Pe locul secund a urcat din nou echipa FC Argeș Pitești, dar rămasă și ea la 7 puncte în urma echipei antrenorului Predrag Zukovic.

Start doar aparent echilibrat
CSM a început jocul cu sextetul Raisa Ioan, Diana Vereș, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic, Mara Dumitrescu, Irina Andreica și Laura Molnar-libero, iar pe parcurs au evoluat toate jucătoarele înscrise pe foaie. Întâlnirea afost dealtfel una fără istoric, cu un prim set mai echilibrat doar în prima parte și un final mai relaxat. Bihorencele au condus dealtfel o singură dat, la 1-0 și au mai reușit egalarea la 3, după care, idiferent de componența echipei aflată pe teren, CSM s defilat. De la 16-7 o ușoară relaxare a permis oaspetelor să se apropie la 20-16, dar până la sfârșitul primului act au mai reușit un singur punct. Următoarele două seturi s-au desfășurat aproape identic, cu desprinderea din start a mureșencelor la 5-0, apoi la 8-3 în al doilea set și 8-3 în ultimul, scorul la obișuitele time-outuri tehnice, care în eșalonul secund nu se acordă. Orădencelor li s-au mai permis doar mici perioade în care au mai punctat pe fondul relaxării, cu cinci puncte consecutive spre sfârșitul ultimului set, dar atunci când tabela indica un categoric 18-3. Celelalte cinci componente a CSM-ului mureșean au fost Cora Niță, Florina Murariu, Carmen Dițu, Carmen Arniceru și Karina Murariu-libero.
Campionatul se va relua deja din 12 ianuarie, cu etapa a XII-a, etapă în care mureșencele vor juca la Timișoara, cu CSU Politehnica din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli pentru practicarea natației în bazine, din 15 iunie

Conducerile Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății au remis un ordin comun, care va …