Share

Home / Cultură / Se va lansa Antologia LitArt – Cenaclul și Revista

Se va lansa Antologia LitArt – Cenaclul și Revista

Târgumureșenii iubitori de literatură sunt invitați marți, 18 decembrie, cu începere de la ora 18.00, să participe la ultima întâlnire din acest an a grupului din jurul revistei LitArt, în cadrul Atelierului de Literatură LitArt. Cu acest prilej va avea loc lansarea publică a antologiei subiective LitArt – Cenaclul și Revista, o selecție de poezii ale unui număr de 28 de autori care au citit în cadrul Atelierului sau au publicat poezii în revista LitArt de la înființare până în prezent.

Întâlnirea va avea loc în Casa de Cultură a Sindicatelor (Str. Cuza Vodă nr. 22), etajul II, camera 33, iar autorii prezenți vor putea să recite câteva versuri pentru audiență.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oferta educațională a Liceului „Tehnologic Aurel Perșu” – Târgul de Arte și Meserii, 28 mai

Primăria Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean, vor organiza …

Share
Share