Share

Home / Politic / Mureşenii, invitaţi să adere la PLUS, partidul lansat de Dacian Cioloş

Mureşenii, invitaţi să adere la PLUS, partidul lansat de Dacian Cioloş

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali.

Potrivit reprezentanţilor noii formaţiuni politice, PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, „după ce timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării Partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă.”

„PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“, a fost mesajul transmis de Dacian Cioloș sâmbătă, la Cluj-Napoca.

Conform aceleiaşi surse, în teritoriu există deja formată o rețea de Grupuri de Inițiativă Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice, iar membrii grupului de inițiativă județeană PLUS Mureș fac parte din Regiunea Centru, alături de Alba, Brașov, Covasna, Harghita și Sibiu. Coordonatorii regionali sunt Oana Maria Bogdan, Anca Raluca Majaru, Andreea Szabo și George Cățean.

„Grupul de inițiativă județeană Mureș urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ. Site-ul unde se pot depune cererile de adeziune sunt: https://www.ro.plus/adeziune”, a mai transmis Echipa de comunicare PLUS Mureș.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

(P): Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ȘTIU ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!

Președintele Klaus Iohannis, în aplauzele a 3000 de susținători, însoțit de președintele Partidului Național Liberal …

Share
Share