Share

Home / Joburi / 27 de posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență

27 de posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 27 posturi contractuale temporar vacante, dintre care 13 posturi de asistent medical generalist, 11 posturi de infirmier și 3 posturi de îngrijitoare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs pentru postul de asistent medical generalist, candidații au nevoie de liceu absolvit cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate și adeverință eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Pentru a participa la concurs pentru postul de infirmieri, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, cu un curs de infirmier sau dovada înscrierii la un curs de infirmier.

Pentru a participa la concurs pentru postul de îngrijitoare, candidații trebuie să fie absolvenți de studii generale (8 clase), fără cerințe de vechime.

Dosarele se pot depune mâine, 19 decembrie, între orele 13.00 – 15.30 la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50. Vor urma testarea psihologică (care nu constituie probă de concurs), proba practică și cea scrisă, toate în ianuarie.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura), la avizier sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat băut şi fără permis auto, accident cu ATV-ul neînmatriculat

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Breaza, în timp ce conducea …

Share
Share