Share

Home / Slider / CS Tiger Budo Karate Târgu-Mureș – locul 1 în clasamentul național al cluburilor de karate Kyokushin

CS Tiger Budo Karate Târgu-Mureș – locul 1 în clasamentul național al cluburilor de karate Kyokushin

Competiția de la Oradea, 15-16 decembrie, „Cupa României”, a marcat încheierea anului competițional 2018 și totodată, s-a stabilit clasamentul celor mai bune cluburi ale Federației Române de Karate Kyokushin. Așadar, ca urmare a rezultatelor obținute de-a lungul anului, Clubul Sportiv Tiger Budo Târgu-Mureș, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, a obținut locul 1 în cadrul clasamentului național.

În anul 2018, Clubul Sportiv Tiger Budo Târgu-Mureș a organizat în colaborare cu Federația Română de Karate Kyokushin o competiție națională și o competiție zonală la Târgu-Mureș, a participat la stagiile naționale de pregătire pentru kata și kumite și nu în ultimul rând, a avut rezultate deosebite la competițiile naționale, internaționale, dar și europene.

De asemenea, Clubul Sportiv Tiger Budo Târgu-Mureș, s-a angajat și în activități sportiv-sociale, organizând o competiție internațională de karate dedicată și adaptată persoanelor cu dizabilități, participând totodată, cu concurenți, la o competiție mondială de para-karate (Ungaria). Nu mai puțin important este faptul că a desfășurat activități locale de promovare a sportului și karate-ului în rândul copiilor și tinerilor.

Pentru toate acestea și nu numai, Clubul Sportiv Tiger Budo Târgu-Mureș a fost declarat cel mai bun club în clasamentul național.

Corina HAŢEGAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Campanie de informare, educație și depistare a cancerului de piele

Șeful Clinicii de Dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, prof. univ. dr. Silviu Morariu, …

Share
Share