Home / Joburi / 22 de posturi disponibile la Spitalul Municipal Sighișoara

22 de posturi disponibile la Spitalul Municipal Sighișoara

Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 22 de posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de economist la Biroul Financiar-Contabil, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe economice și minimum 6 luni vechime în specialitatea studiilor.

Pentru cele patru posturi de asistent medical șef, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist, 5 ani vechime în funcția de asistent medical și trebuie să fie asistent medical principal.Pentru postul de asistent medical șef la secția Obstretică-Ginecologie, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical de obstretică-ginecologie, 5 ani vechime în funcția de asistent medical și trebuie să fie asistent medical principal.

Aceleași cerințe sunt pentru posturile de asistent medical șef la secțiile Pediatrie, Laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală și cele 6 posturi de asistent medical coordonator unde se cer specializări ale școlii postliceale corespunzătoare, 5 ani vechime în funcția de asistent medical și funcția actuală de asistent medical principal.

Pentru cele trei posturi de asistent medical generalist debutant, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist, fără cerințe de vechime.

Pentru posturile de personal auxiliar sanitar (un post de infirmieră debutantă și două de brancardier), candidații au nevoie doar de o diplomă de absolvire a școlii generale, fără condiții de vechime.

Pentru postul de electrician, candidații au nevoie de o diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, o diplomă/certificat de calificare în meseria de electrician și minimum 3 ani de vechime în specialitate.

Dosarele se pot depune până în 28 decembrie la Biroul RUNOS din cadrul instituției. Vor urma proba scrisă în 15 ianuarie și interviul în 21 ianuarie.

Relații suplimentare se pot obține la Biroul RUNOS, la numărul de telefon 0265 771 656, interior 229 și pe site-ul  Spitalului Municipal Sighișoara, www.spitalsighisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă un șofer mureșean prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au oprit în trafic miercuri, 20 mai, în jurul …