Home / Slider / FOTO: Moş Crăciun, în vizită la copii internaţi în Spitalul Clinic Județean Mureș

FOTO: Moş Crăciun, în vizită la copii internaţi în Spitalul Clinic Județean Mureș

Angajaţii Spitalului Clinic Judeţean Mureş au realizat o chetă pentru a face posibilă venirea lui Moş Crăciun la copii internaţi în secţiile spitalului.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, s-au adunat aproape 12.000 de lei din care s-au realizat 100 de pachete, care au fost împărţite de Moş Crăciun marţi, 18 decembrie, în următoarele secţii: Secția preventoriu copii, Secția clinică boli infecțioase I, Secția clinică boli infecțioase II, Secția neuropsihiatrie pediatrică, Secția clinică pediatrie, Secția pneumologie, Secția neonatologie prematuri şi Secția neonatologie.

Pachetele oferite cu dragoste şi empatie de angajaţii Spitalului Clinic Judeţean Mureş au conţinut rechizite (set de creioane colorate, set de carioci, caiete dictado și pătrățele, bloc de desen, creioane de grafică, aquarele, penar), dulciuri, nectar, fructe și câte o jucărie.

Totodată, pe lângă cele 100 de pachete au fost pregătite pentru cei mai mici pacienţi de la neonatologie și neonatologie – prematuri scutece, sticlute de lapte, șervețele umede și termometre.

În afară de pachete, copii internaţi în secţiile enumerate anterior au mai primit jocuri educative și table magnetice cu ramă de lemn, care pot fi utilizate atât pentru desene, cât şi pentru alte activităţi educative.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Fertilizare inovatoare cu produsele Azomureș

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …