Sediul Servicului pentru Pașapoarte Mureș va fi mutat Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2290 Vizualizări

Sediul Servicului pentru Pașapoarte Mureș va fi mutat

Într-o conferință care a avut loc în 20 decembrie, prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a ținut să transmită Sărbători fericite atât reprezentanților presei, cât și tuturor mureșenilor.

În plus, prefectul a oferit câteva informații de interes public în ceea ce privește clădirea în care se află Servicul pentru Pașapoarte Mureș.

„Acolo este o clădire improprie pentru activitatea respectivă. Vin 300-400 de oameni zilnic, clădirea nu e amenajată pentru a deservi publicul la ghișee. Am luat măsuri urgente de a efectua reparații la scara interioară, dar în perspectivă, după o discuție cu primăria, doresc să găsim o altă clădire care să fie destinată pentru a lucra cu publicul. Deja mă gândesc la 2-3 clădiri din oraș, am și purtat discuții cu proprietarii care să și deservească rapid populația, dar care să aibă și o parcare generoasă încât să nu mai parcheze lumea în stradă sau pe străduțe lăturalnice”, a declarat prefectul, Mircea Dușa.

Se dorește realizarea demersurilor în aest sens anul următor.

Noutăți legate de taxa de timbru

Tot în cadrul conferinței de presă, prefectul a făcut câteva precizări legate de cererile de restituire a taxelor auto/de timbru. Astfel, au fost depuse de către contribuabili un număr total de 44.353 de cereri, cu o valoare a taxelor achitate și solicitate la restituire în cuantum de 119.060.228 lei.

Din totalul acestor cereri, a fost prelucrat un procent de 99,55%. Din totalul sumelor solicitate la restituire, pentru cererile prelucrate aferente contribuabililor mici, în cuantum de 119.060.228 lei, au fost virate de către Agenția de Mediu un cuantum de 61.889.677 lei, din care s-a restituit suma de 50.311.914 lei, iar suma rămasă de restituit este de 11.577.763 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE