Home / Stiri regionale / Zeci de mii de materiale pirotehnice, confiscate de poliţişti!

Zeci de mii de materiale pirotehnice, confiscate de poliţişti!

Distribuie

Peste 56.000 de materiale pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii sătmăreni în urma efectuării a două percheziţii domiciliare, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.
“Fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii asimilate contrabandei şi deţinere fără drept de materiale pirotehnice, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în urma cărora au identificat 56.712 de materiale pirotehnice şi 180 de fire ţigarete de provenienţă Ucraina, acestea fiind ridicate în vederea confiscării de poliţişti”, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Satu Mare.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Percheziţiile au fost efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

(www.agerpres.ro)

 

 

 

De asemenea, verificati

Tânără de 20 de ani răpită din fața casei

Distribuie Poliţiştii o caută pe o fată de 20 de ani care ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.