Home / Administratie / 780 de polițiști la datorie de Crăciun
Polițiștii împart pliante

780 de polițiști la datorie de Crăciun

Distribuie

Aproape 780 de poliţişti mureşeni vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent,  pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în liniște și siguranță.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Cei aproape 780 de poliţişti, care vor acționa suplimentar faţă efectivul curent de ordine şi siguranţă publică, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, peste 560 sunt de la structurile de ordine publică, 160 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, peste 290 de patrule auto, de siguranţă publică, vor acționa pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi 15 autospeciale, dintre care 10 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula pe 16 trenuri de călători, precum şi în de staţiile şi triajele de cale ferată.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.